Gambar Udang



Gambar Udang gambar udang tu belum hidang semua, ada baki lagi dalam kuali :). Delete. Reply. Halif Mohamad Monday, July 01, 2013 1:09:00 PM. fuh....nape akhir2 ni asyik entri resepi je... meniaga pasar ramadhan ke? hehehe. Reply ... Ni dia udang lipan sebelum dibuang kulit dan dimasak. Kredit gambar ni kat EL, hehe....Mesti terkejut EL ni, ngee.. El, akak cilok gambar ni tompang taruk sini, ekkkk....hehe.

Gambar Udang gambar dekat atas tu lepas ayie dah makan suku, baru teringat nak ambik gambar. haha nampaklah mcm kurang menarik tapi abaikan yang penting rasa Mee Udang Mak Jah ini memang terbaik ah dan berbaloi. banyak ... Janggut udang turut jadi sasaranku. Corak cantik pada badan dan kaki udang. Sepit udang - gambar agak blur. Bahagian ekor yang cantik. Mata yang terjojol. sungguh indah. Inilah ciptaan ALLAH. Cantiknya udang.












Update terbaru mengenai Gambar Udang akan semakin melengkapi koleksi gambar animasi bergerak meme lucu emo yang keren dan bikin gemes kamu. Ditunggu selalu kunjungannya ke Blog Kumpulan Gambar Baru, karena akan ada gambar terbaru anime Korea cewek cantik yang imut dan gambar couple romantis. Silahkan menyimpan foto atau gambar yang kamu inginkan dengan klik kanan di atas gambar dan pilih 'save image as' atau 'simpan gambar sebagai' kemudian pilih folder di komputer Anda.

Tinggalkan Komentar: